Online uw passie delen?

Wij helpen graag!

Prijzen Webdesign

Recht toe, recht aan. Geen verborgen kosten. Geen contracten.

Een SiteManager account bevat alles wat u nodig hebt om uw website of webwinkel online te plaatsen en te beheren.
In plaats van u een duur (meerjarig) contract te laten ondertekenen werken we hard om SiteManager elke maand uit te breiden en te verbeteren. 
Op deze manier heeft u een website die nooit veroudert en steeds mee is met de laatste digitale trends.
Onze webdesign prijzen zijn vergelijkbaar met wat u normaal enkel voor hosting (webruimte) betaalt!

Website opbouw

uw bedrijf online

Vanaf € 495
Uw online aanwezigheid is belangrijk!
       
In functie van uw budget ontwikkelen we een professionele website. In een persoonlijk gesprek leren we uw verhaal kennen. We tekenen voor u een gepaste websitestructuur uit. 

We hebben verschillende unieke responsive designs die we als basis kunnen gebruiken. Uiteraard kunnen we een design uitwerken in functie van uw unieke huisstijl. 

Indien zou blijken dat u specifieke noden heeft, kunnen we voor u functionaliteiten op maat laten ontwikkelen. Een gespecialiseerd team van webdesigners en developers met meer dan 10 jaar ervaring staat klaar om uw droomproject werkelijkheid te laten worden. 

Ecommerce

uw eigen webwinkel

Vanaf € 950
Een nieuw verkoopskanaal? Een leuke bijverdienste?
       
Bent u op zoek naar een nieuw verkoopskanaal? Hebt u een leuk product en wil u dit online aanbieden? Een webshop kan een effectieve tool zijn om uw verkoop te boosten. 

Productbeheer, shipping, opzetten van een Facebook-store, besteloverzicht, vouchers, kortingen en aanbiedingen... Wij helpen u op weg! Betaalbaar en eenvoudig!

Logo en huisstijl

Het gezicht van uw bedrijf

Vanaf € 495
We geven jouw bedrijf uitstraling!
        
We helpen jou in de zoektocht naar gepast logo! Een logo dat spreekt! Een logo dat verbaast! Een logo die past bij de stijl van je bedrijf! Een logo dat je vleugels geeft! Op die manier krijgt je zaak meteen een professionele uitstraling.

Wil je nog iets verder gaan? Geen probleem we kunnen ook een volledig huisstijlpakket voor jou ontwerpen. (inclusief logo, visitekaartje, envelop & briefhoofd)

SEO Branded Pages

Meer leads voor uw bedrijf

te bepalen
Meer leads nodig? Wij hebben de gepaste oplossing!
       
Bent u op zoek naar een slimme manier om meer online leads te genereren voor uw zaak of bedrijf? We onderzoeken graag of we u kunnen helpen met onze branded SEO pagina's

We bouwen voor u een netwerk van micro-websites in lijn met uw huisstijl of corporate website. Elke van deze landingspagina's heeft als doel om voor u in een bepaalde niche leads te genereren. Ze worden in functie van uw marktsegmentatie zoekmachine vriendelijk gemaakt.  

Nieuwsbrieven

Direct en persoonlijk!

Waarom zou u aan direct mailing doen? 

Ook vandaag heeft direct mailing nog steeds een nut. Emails zijn persoonlijk en worden bovendien zeer frequent gelezen. Dit komt door de wijde verspreiding van de smartphone.

Nieuwsbrief campagnes passen in een globaal marketing plan. Ook voor de KMO's is het de uitgelezen manier om bestaande klanten op de hoogte te houden van acties, jaarlijks verlof,... We komen graag te weten hoe we u hiermee kunnen helpen?

Facebook

Het grootste sociale netwerk

Social Media - toegankelijk voor iedereen!     

Facebook is het grootste sociale netwerk in de wereld en in België. Als bedrijf is het dus belangrijk om hierop actief te zijn. Net zoals een nieuwsbrief dit kan, zal u hiermee potentiële klanten naar uw website leiden.

Wij ondersteunen u op een gepaste manier wanneer u hiervoor de tijd of kennis niet heeft. Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, Instagram, Pinterest,... geen geheim voor ons!